Novosti

08/09/2021

U subotu, 11. rujna Dan otvorenih vrata Dramskog studija Teatra Naranča

Teatar Naranča najavljuje upise u Dramski studiokoji će s aktivnostima započeti u listopadu 2021. godine. Sve informacije zainteresirani mogu dobiti na danima otvorenih vrata koji će se održati u subotu, 11. rujna od 10 do 12 sati u Dječjem kreativnom centru  (bivši Pionirski dom), na broj telefona 095 52 22 505 ili putem maila teatar.naranca@gmail.com.

Rad Dramskog studija koncipiran je u tri dobne skupine:

- niži razredi osnovne škole

- viši razredi osnovne škole

- srednjoškolci i studenti

Dramski studio Teatra Naranča djeluje već devet godina. Programi su prilagođeni svakoj dobnoj skupini te imaju za cilj kod polaznika razvijati komunikacijske vještine, samopouzdanje u javnom nastupu, ali i u izgradnji karaktera i razvijanja mlade osobe. Također, razvijaju se i vještine društvene interakcije i timskog rada.

„Želja nam je u radu poticati mlade da se uključe u razne kreativne procese koji će im služiti u životu bavili se oni kasnije glumom ili ne. Osvještavanje samih sebe i rad na sebi ključni su za zdravo odrastanje i za poticanje kreativnosti. Kroz takav rad potičemo mlade na razumijevanje i toleranciju, odgovornost i disciplinu, poštivanje različitosti i na razvijanje sebe samih u kulturnom i umjetničkom smislu“, poručuju iz Teatra Naranča.