Novosti

02/11/2021

Prateći epidemilošku situaciju Grad Pula-Pola od 2. studenoga sastanke u službenim prostorima održava online ili uz Covid potvrde sudionika

Premda smo svi s nestrpljenjem iščekivali završetak pandemije izazvane COVID-19 bolešću, zahvatio nas je vrlo snažan četvrti val pandemije u kojem su brojke zaraženih zadnjih dana naglo narasle.

Uz sve hladnije dane koji su pred nama sve nas to dovodi do sve neizvjesnije epidemiološke situacije u narednim tjednima tijekom kojih moramo biti odgovorni i sačuvati svoje zdravlje i zdravlje ljudi oko nas.

Stoga, od utorka, 2. studenoga 2021. godine na sastancima, koji se održavaju u službenim prostorima Grada Pule-Pola, svi sudionicitrebaju imati Covid potvrdu. Stranke koje dolaze na sastanke Covid potvrdu predočit će na porti prilikom mjerenja tjelesne temperature. Maske na sastancima i dalje su obavezne kao i pridržavanje svih osnovnih epidemioloških mjera. U svim situacijama u kojima je izvedivo preporučuje se održavanje online sastanaka.

Unaprijed zahvaljujemo na poštivanju ovih epidemioloških mjera uvedenih s jedinim ciljem da zdravi i bez posljedica što prije izađemo iz pandemije koja, za sve nas, već predugo traje.