Novosti

06/12/2021

Otvoreno klizalište na Forumu i dočekan sv. Nikola na Bunarini

Iza nas je prvi tjedan Adventa koji je donio niz zanimljivih programa za sve posjetitelje. Tako je u subotu, 4. prosinca 2021. godine otvoreno klizalište na Forumu. Ljubitelji klizanja mogu uživati na novopostavljenom klizalištu na ovoj atraktivnoj pulskoj lokaciji pod vedrim nebom sve do 9. siječnja 2022. godine.

Klizalište je otvoreno radnim danom od 9 do 22 sata, a vikendom od 9 do 23 sata. Za klizanje nije potrebna Covid potvrda, već je broj klizačica i klizača ograničen.

Cjelokupni doživljaj Adventa u Puli, uz ono na Giardinima, upotpunilo je i novo zvjezdano nebo sa čak 80.000 lampica duž čitave Ulice Sergijevaca.

A u nedjelju, 5. prosinca 2021. godine na Bunarinu je tradicionalno uplovio sveti Nikola, zaštitnik djece i pomoraca, kojemu su se obradovali najmlađi, ali i njihovi roditelji. Nisu izostale ni atraktivne Pulske mažoretkinje kao i prigodna predstava za djecu.

U poslijepodnevnim satima u Flanatičkoj ulici kod fontane gradonačelnik Pule Filip Zoričić upalio je i drugu adventsku svijeću. Prvu je, podsjetimo, protekle nedjelje upalila zamjenica gradonačenika Ivona Močenić.

Raspored programa Advent u Puli može se pronaći na stranici www.adventupuli.hr