Novosti

04/02/2022

Pobjednici turnira Moja ulica, moja ekipa na prijemu kod gradonačelnika

Ekipu Domino Maling, pobjednike tradicionalnog malonogometnog turnira Moja ulica, moja ekipa u pulskoj Komunalnoj palači primio je u petak, 4. veljače 2022. godine gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

„Čestitam vam na ovom izvanrednom uspjehu, drago mi je da turnir ide dalje, da je sjajna atmosfera i odličan odaziv publike na utakmicama. Pratim vaš rad, kao što pratim i rad našeg prvoligaša. Želim vam puno uspjeha i svjestan sam da su to velika odricanja, treniranja. Ovo je jedna jako dobra „priča“ koju bi neki hrvatski gradovi vrlo rado imali“, rekao je gradonačelnik Zoričić.

Predstavnik ekipe Domino Maling Stefan Živadinović rekao je kako će se pobjednička ekipa prošlogodišnje Ulice s velikim entuzijazmom truditi  i dalje te i u 2022. godini nastaviti živjeti sportskim životom i zajedništvom koje ih krasi.

Ekipa Domino Maling nastala je u proljeće 2021 godine, a većina igrača dotad je igrala za Verudu Maling, dvostruke osvajače Ulice 2018. i 2019. godine. U njihovoj bogatoj povijesti osvajanja raznih pulskih turnira, ponosno ističu igrače koji su tri puta zaredom osvajali Ulicu, a u svojim redovima imaju i najboljeg golmana turnira Moja ulica moja ekipa Dina Crljenicu. Osim Ulice, Domino Maling je u 2021. godini osvojio sva tri ljetna turnira u Puli: Vidikovac, Šijana i Valdebek, a kao debitanti nastupili su i na vrlo jakom turniru u Zagrebu gdje su na „vrućem zagrebačkom asfaltu“ osvojili visoko četvrto mjesto.

Na prijemu kod gradonačelnika ujedno su najavili održavanje Memorijalnog turnira „Dane Moravac" koji će se, u organizaciji Domino Maling ekipe, održati od 23. do 25 lipnja.

Time će se na našem području održavati četiri jaka ljetna turnira na kojima će se okupljati ljubitelji malog nogometa i uživati u nadmetanju najjačih pulskih ekipa.