Novosti

17/02/2022

Obilje kreativnosti i ideja na gradskom LiDraNu 2022.

U organizaciji OŠ Monte Zaro Pula održana je  u srijedu, 16.2.2022. gradska smotra LiDraNa 2022. na ZOOM platformi. Sve sudionike, učenike, mentore i povjerenstva pozdravile su ravnateljica škole domaćina OŠ Monte Zaro Branka Sironić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Grada Pule Ivana Sokolov. Obje su pohvalile učenike i mentore za trud u ovo doba epidemije. Pročelnica je naglasila da će grad Pula uvijek podržavati smotru kao što je LiDraNo jer je važna za razvijanje kreativnosti kod djece, a podršku je dala i prateći cijelu smotru.

Ukupno je sudjelovalo 11 škola s područja Grada Pule i to 7 osnovnih i 4 srednje škole.

Povjerenstvo za odabir literarnih radova  u sastavu Snježane Akrap Sušac, književnice, Feodore Gubaš Štifanić, grafičke urednice, dizajnerice te književnice i Lare Jurčić-Matošević, profesorice hrvatskog jezika odabralo sljedeće radove koji se upućuju na županijsku smotru.

OSNOVNE ŠKOLE LITERARNO STVARALAŠTVO

SREDNJE ŠKOLE LITERARNO STVARALAŠTVO

 

Povjerenstvo za odabir novinarskih radova u sastavu Vanese Begić, Borke Petrović, novinarki  i Eveline Majcan Lenić, profesorice  hrvatskog jezika odabralo je sljedeći rad koji se upućuje na županijsku smotru. Skrenuli su pozornost na to da se sljedeće godine prijavi više novinarskih radova.

OSNOVNE ŠKOLE

 

Povjerenstvo za dramsko-scensko stvaralaštvo u sastavu Lara Živolić i Luka Juričić, samostalni umjetnici, glumci i Nataša Ilić-Agatić, profesorica hrvatskog jezika nakon pomnog praćenja izvedbi upućuje na županijsku smotru sljedeće izvedbe.

OSNOVNE ŠKOLE

SREDNJE ŠKOLE

Članovi organizacijskog povjerenstva:                                                
Dragica Pršo,prof. HJ i TJ i knjiž,  dipl. bibl. savjetnica

Paola Živolić Zec, mag. tal.j i knjiž

Barbara Grgec Mošnja, mag. prim. educ.

Saša Jureša, prof. ped i RJ i knjiž                                                                                     

Ravnateljica i predsjednica organizacijskog odbora gradskog LiDraNa:

Branka Sironić, prof. ped. v.r.