Novosti

09/03/2022

Održana treća koordinacija gradonačelnika s klubovima vijećnika u Gradskom vijeću Pule

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić održao je treću koordinaciju s predstavnicima stranaka i nezavisnih lista u Gradskom vijeću Pule kojoj su se odazvali Dušica Radojčić u ime Kluba vijećnika Možemo!, Ivana Mohorović u ime Nezavisne liste Filipa Zoričića, Igor Belas iz SDP-a i  Elena Puh Belci u ime Kluba vijećnika koalicije IDS-ISU-Zeleni.

Tom prigodom gradonačelnik Zoričić vijećnike je izvijestio o aktivnostima Grada u pronalasku smještaja za stanare samačkih domova, dugovanjima Uljanik standarda prema Gradu te o pregovorima za kolektivne ugovore pulskih dječjih vrtića, Pulaprometa i Herculanee. Ujedno je najavio tematske sjednice Gradskog vijeća o Uljanik standardu, društvenim ugovorima za Kaštijun i Vodovod i tribinu UPU Lungo Mare.

Gradonačelnik Filip Zoričić zahvalio je klubovima vijećnika na sudjelovanju u raspravi te naglasio kako i ubuduće očekuje otvoreni dijalog i konstruktivnu suradnju.

Inače, na prvoj koordinaciji s klubovima vijećnika u Gradskom vijeću Pule krajem siječnja 2021. godine gradonačelnik je s vijećnicima razgovarao na temu kioska, dok se na drugoj koordinaciji, krajem veljače, razgovaralo o novonastaloj situaciji u samačkim domovima.