Novosti

10/03/2022

PO Z I V za sudjelovanje u sklopu programa DOĐI U GRAD! – VIENI IN CITTÀ!, koji će se održati od 31. ožujka do 30. travnja 2022. godine

Javna ustanova Pula Film Festival u svojstvu koordinatora programa Dođi u grad! – Vieni in città!,pod pokroviteljstvom Grada Pule, koji će se organizirati u suradnji s Turističkom zajednicom grada Pule i Istarskim narodnim kazalištem, poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u programu  Dođi u grad! – Vieni in cittàkako slijedi:

PREDSTAVLJANJE SPORTSKIH KLUBOVA / UDRUGA

Grad Pula će sportskim klubovima  / udrugama osigurati prostor za predstavljanje na Trgu Portarata i to u:

Petak, 8., 15., 22. i 29. travnja u poslijepodnevnim satima.

Poziv za prijavu otvoren je do 16. ožujka 2022. godine u 12.00 sati.

Ime kluba / udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore te broj sudionika na predstavljanju dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte prijava@pulafilmfestival.hrs predmetom – SPORTSKI KLUBOVI / UDRUGE. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s klubovima / udrugama izraditi konačni raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.

PREDSTAVLJANJE PULSKIH UDRUGA

Grad Pula osigurat će prostor za predstavljanje različitih udruga na trgu sv. Tome i to:

Četvrtak, 31. ožujka te 7., 14., 21. i 28. travnja u poslijepodnevnim satima

Poziv za prijavu otvoren je do 16. ožujka 2022. godine u 12.00 sati.

Ime udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore i djelatnost udruge dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte prijava@pulafilmfestival.hrs predmetom – PULSKE UDRUGE. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s udrugama napraviti konačan raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.