Novosti

30/03/2022

Povodom 30 obljetnice Demona gradonačelnik Pule primio navijače

Navijačka skupina Nogometnog kluba Istra 1961“Demoni“ ove godine slavi trideset godina djelovanja. Tim povodom gradonačelnik Pule Filip Zoričić upriličio je u Komunalnoj palači prijem predstavnika Kluba navijača na čelu s predsjednikom Igorom Budešom.

Gradonačelnik je ovom prigodom uputio čestitke Klubu Demona na tridesetoj obljetnici postojanja. „Izuzetno mi je drago vidjeti kako kroz sve ove godine djelovanja vjerno promičete svoju ljubav prema nogometu i sportu uopće, kao i svome Gradu i klubu Istra 1961. Pohvalan je i vaš angažman na raznim humanitarnim akcijama te što u takvim prilikama cijeli Klub koji okuplja brojne navijače, naše sugrađane ljubitelje sporta diše i živi kao jedno“, kazao je Zoričić.

Klub navijača Demoni koji je osnovan davne 1992. s jednim ciljem, a to je ljubav prema nogometnom klubu Istra 1961, svoj jubilej slavi tijekom cijelog mjeseca, a vrhunac proslave očekuju na nadolazećoj utakmici koja će se 2. travnja odigrati na Drosini između Istre 1961 i Rijeke, a na kojoj se očekuje susret generacija Demona, svih onih koji su obilježili ovih trideset godina djelovanja Kluba.