Novosti

10/05/2022

6. Adria Summer Festival u kolovozu u pulskoj Areni

U pulskoj Areni 6. i 7. kolovoza održat će se 6. Adria Summer Festival, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare, na kojoj je u ime grada domaćina, prisustvovao pulski gradonačelnik Filip Zoričić.

Organizatori Sandro Želesko i Branko Percan osvrnuli su se na dosadašnja izdanja i izvođače koji su od 2015. do sada nastupili na festivalskoj pozornici, poput Zdravka Čolića, Dubioze Kolektiva, DJ-a Davida Moralesa i Fedde Le Granda, Hladnog piva, LET3, TBF, Plavog orkestara, Zabranjenog pušenja, Prljavog kazališta, Massima, Parnog valjka, Petra Graše, Severine, Željka Joksimovića i drugih.

U najavi ovogodišnjeg izdanja Adria Summer Festivala zahvalili su na podršci gradonačelniku Pule Filipu Zoričiću, koji im je pružio priliku za realizaciju Festivala u Areni. Najavili su tako za subotu, 6. kolovoza nastup Tonya Cetinskog i Sergeja Ćetkovića, a za nedjelju, 7. kolovoza nastup S.A.R.S.-a i Bajage & Instruktora.

Gradonačelnik Filip Zoričić izrazio je zadovoljstvo na odabiru pozornice u pulskoj Areni uz napomenu kako je ovo svakako veliki korak za organizatore i samu manifestaciju koja će obogatiti ljetnu pulsku scenu. Naglasio je da je posebno ponosan jer Festival rade domaći ljudi i da to svakako donosi dodatnu kvalitetu lokalnoj zajednici.

Tony Cetinski zahvalio je organizatorima na povjerenju i izdvojio povoljnu cijenu ulaznica te izrazio zadovoljstvo što će nastupiti istu večer uz starog prijatelja i estradnog kolegu. Sergej Ćetković je istaknuo kako je izuzetno sretan da će ostvariti svoj dječački san s početke karijere i nastupiti u pulskoj Areni te dodati svoje ime uz ime velikih glazbenika koji su tamo nastupili. Oba izvođača publici su obećala odličan koncert i zajedničku točku koju još moraju smisliti.

Kao i sva dosadašnja izdanja Festivala i ovo ima humanitarnu notu pa će se 5,00 kuna od svake kupljene ulaznice uplatiti u humanitarni fond iz kojeg će sredstva biti usmjerena prema udrugama koje će biti odabrane u dogovoru s Gradom Pulom.