Novosti

27/05/2022

Održan prijem za članove pulskog Bodybuilding kluba Mornar

Zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić u pulskoj Komunalnoj palači upriličila  je prijem za članove pulskog Bodybuilding kluba Mornar Ninu Glavina i Tomislava Strmečkog koji su se s nedavno održanog Europskog prvenstva u bodybuildingu IFBB Challenge vratili s trima medaljama.

Nina Glavina osvoijla je prvo mjesto u wellness master kategoriji i treće mjesto u wellness senior kategoriji, dok se Tomislav Strmečki u Pulu vratio sa srebrnom medaljom u classic phisiq kategoriji seniora.

„Čestitam na postignutim uspjesima i na vašem predanom radu prepunom odricanja, ali kada stignu ovakvi rezultati vjerujem da vam je to ohrabrenje i dodatni poticaj za dalje. Hvala vam u ime Grada Pule, gradonačelnika i moje osobno što na najljepši način pronosite ime našega grada i izvan Pule i Hrvatske“, poručila je zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

Nina Glavina i Tomislav Strmečki tom su prigodom otkrili da su se za Europsko prvenstvo u bodybuildingu, održano u španjolskoj Santa Sussani i na kojem je sudjelovalo 1.500 sportaša iz 43 zemlje, intenzivno pripremali od siječnja ove godine.

Treniraju u Bodybuilding klubu Mornar u kojem, pod stručnim vodstvom pozing trenerice Katarine Fištrović Sanković, vježbaju za prezentaciju na bini.

Ninu i Tomislava već u rujnu očekuje jedno od najprestižnijih bodybuilding natjecanja "Arnold Clasic“.