Novosti

07/06/2022

Održan prijem za Odbojkaški klub Veli Vrh

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić u pulskoj Komunalnoj palači upriličio je prijem za seniorke Superligašica Odbojkaškog kluba Veli Vrh, glavnu trenericu Tatjanu Tonković i predsjednika Kluba Elvisa Grgorinića.

Po završetku Superlige, najvišeg ranga hrvatske odbojke, Odbojkaški klub Veli Vrh u sezoni 2021./2022. godine ostvario je  osmo mjesto od ukupno 12 ekipa.
„Čestitam na uspješnom okončanju sezone u Superligi. Ono što nas kao Grad i klubove u prvoj ligi uskoro očekuje je iznalaženje novog načina financiranja. Za 20. lipnja planiramo održavanje javne tribine o sportu na kojoj ćemo prezentirati ideju zaklade za sport. Naime, kroz financijske injekcije od strane poduzetnika Grad planira putem zaklade za sport pomoći poboljšati uvjete klubova. Tražimo mogućnost uključivanja i Turističke zajednice u ovu priču“, najavio je gradonačelnik Zoričić.

Zahvalivši na prijemu predsjednik Odbojkaškog kluba Veli Vrh Elvis Grgorinić dodao je kako je ovogodišnji rezultat za Klub zadovoljavajući, ali da sljedeću godinu ipak očekuju viši plasman.

„Osnovna misao nam je uvijek bila uključiti čim više članova, odnosno djece i to nam se ove godine i dogodilo što nas jako raduje“, kazao je Grgorinić. Spomenuo je i potrebu rješavanja pitanja uvjetnosti sportske dvorane škole Veli Vrh tijekom ljetnih mjeseci.

Očekivanja Kluba za nadolazeću odbojkašku sezonu 2022./2023 jesu „sredina tablice te ponajprije lijepi i borbeni odbojkaški susreti“.