Novosti

20/06/2022

Održan prijem za KSRG Gazela

Gradonačelnik Filip Zoričić u pulskoj Komunalnoj palači upriličio je prijem za tridesetak članica KSRG Gazela i njihove trenerice Dušku Kupres Duraković i Korinu Lajić, koje su se nedavno vratile iz Zagreba s Državnog natjecanja u ritmičkoj gimnastici s pregršt medalja.

„Jako sam sretan i ponosan na vas i na vaše odlične uspjehe. Čestitam vam u ime Grada Pule i svoje osobno. Hvala vam što promovirate naš grad“, rekao je gradonačelnik Zoričić.

„Moramo istaknuti veliki uspjeh na Državnom prvenstvu u Zagrebu, gdje je seniorka, koja je nastupila po prvi put u apsolutnom programu, osvojila hvalevrijedan status sportašice“, rekla je trenerica Duška Kupres Duraković. Pohvalila se brojem od 250 članica, te trenericama – sutkinjama.

Svakodnevno se susreću s prostornim problemima, s obzirom na to da treniraju na tri lokacije, te u jednoj s nedovoljnom visinom dvorane i istovremeno s drugim sportovima.

Gradonačelnik im je dao podršku Grada Pule, te izrazio nadu da će se u skoroj budućnosti postići uvjeti za gradnju sportskog kompleksnog centra, koji bi zadovoljio uvjete adekvatne sportske dvorane.

Iduće godine KSRG Gazela obilježava 30 godina postojanja, te su pozvale gradonačelnika na proslavu.