Novosti

18/07/2022

Gradonačelnik sa suradnicima posjetio Uniline

U sklopu obilaska trgovačkih društava koja posluju na području grada Pule, gradonačelnik Filip Zoričić obišao je i Uniline, vodeću destinacijsku menadžment kompaniju u Hrvatskoj i regiji, gdje je održao radni sastanak s Borisom Žgombom, predsjednikom Uprave kompanije te  direktorima sektora. Prilikom susreta, razgovarali su o dosadašnjim rezultatima te budućim strateškim planovima razvoja tvrtke, kao i prilikama za dodatno unaprjeđenje poslovanja i suradnje s Gradom Pulom. Prostora za razvijanje i napredak uvijek ima, samo je potrebno biti usklađen s promjenama okoline te biti spreman na stalni proces inoviranja.

„S iznimnim zadovoljstvom danas sam sa suradnicima posjetio vodećeg hrvatskog turoperatora, tvrtku Uniline u Puli. U planu je obići sve značajnije predstavnike gospodarstva i međusobno razmijeniti iskustva te razgovarati o planovima daljnjeg razvoja Pule. Želja nam je na stvoriti klaster poduzetnika na razini grada i vjerujem da će nam u tom pravcu Uniline pružiti pomoć kroz svoje bogato iskustvo“, rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić koji je na sastanku govorio i o osnivanju Zaklade za sport, razvoju turizma i kulture.

„Izuzetno smo ponosni što Grad Pula prepoznaje značaj naše kompanije za lokalno gospodarstvo. U posljednjih smo 26 godina, otkako smo osnovani, uzastopno rasli, i po broju zaposlenih, ali i po prihodima, što dodatno potvrđuje kakav doprinos dajemo lokalnoj zajednici. Ukoliko izostavimo urede diljem Hrvatske, danas Uniline u Puli zapošljava 60 ljudi, većinom građana Pule i okolice, a naša je ambicija nastaviti širiti svoje poslovanje u razdoblju koje slijedi“, istaknuo je Žgomba.

U pratnji gradonačelnika u posjetu tvrtki Uniline bili su i predstavnici Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Vesna Sajić i Igor Fabris.