Novosti

19/07/2022

Gradonačelnik Filip Zoričić posjetio tvrtku Brioni d.o.o.

U sklopu obilaska trgovačkih društava na području grada Pule gradonačelnik Filip Zoričić obišao je tvrtku Brioni d.o.o. u njihovim prostorijama u pulskom naselju Šijani gdje se sastao s direktorom Hrvojem Pejkovićem.

„Sa suradnicima iz Upravnog odjela za financije i gospodarstvo u obilasku sam svih značajnijih predstavnika gospodarstva kako bismo međusobno razmijenili ideje, iskustva, razgovarali o planovima daljnjeg razvoja Pule. Želja nam je stvoriti klaster poduzetnika na razini grada, a sve ovo su pripremne radnje za jesen kada bismo to pokrenuli“, pojasnio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Direktor tvrtke Brioni d.o.o. Hrvoje Pejković tom je prigodom govorio o trenutnom poslovanju tog autobusnog prijevoznika, posljedicama pandemije, tijekom koje su imali dodatne troškove, te naglasio kako se i Brioni susreću s nedostatkom radne snage.

„Prije početka pandemije poslovanje smo proširili i na područje Grada Zagreba gdje je prepoznata kvaliteta usluge koju pružamo i gdje iz godine u godinu poslujemo sve uspješnije. Otvorili smo poslovnicu i u Rijeci gdje nam je cilj jačati našu tržišnu poziciju. Užurbano radimo i na širenju naše ponude na međunarodnom tržištu, kako u linijskom prijevozu, tako i u pružanju turističkih usluga i usluga povremenog prijevoza“, najavio je direktor Pejković.

Brioni d.o.o. trenutno imaju 100 zaposlenih radnika.

U pratnji gradonačelnika u posjetu tvrtki Brioni bio je Igor Fabris iz Upravnog odjela za financije i gospodarstvo.