Novosti

22/07/2022

Gradonačelnik Filip Zoričić posjetio Ljetnu školu košarke

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić u petak, 22. srpnja 2022. godine posjetio je polaznike i voditelje Ljetne škole košarke koju Košarkaški klub Stoja organizira više od 15 godina, a treću godinu zaredom pruža roditeljima mogućnost da svoju djecu ostave u produženom boravku u cjelodnevnom kampu do 16,00 sati.

Voditelj kampa je Igor Valić, licencirani trener s dugogodišnjim košarkaškim iskustvom u svim dječjim kategorijama, zajedno sa pomoćnicima, a stručno vođenje i nadzor odvija se kroz sportske aktivnosti, kreativne radionice te razne zabavne sadržaje i goste iznenađenja. Uz stjecanje košarkaškog znanja i vještina, polaznici kampa imaju vremena i za druženje i zabavu.

Nakon službenog djela u kampu, koji traje od 8,00 do 11,00 sati, a koji je kao i prijašnjih godina besplatan, djeca mogu ostati i na drugom djelu kampa koji se, osim na vanjskim košarkaškim igralištima, odvija na šetalištu Lungomare, Adrenalin Parku Pula na Mornaru te na gradskom kupalištu Valkane.

Ovogodišnje izdanje Ljetne škole i kampa jedno je od najuspješnijih godina od kada se organizira kamp s više od 90 polaznika kampa.

Tom je prigodom predsjednik Košarkaškog kluba Stoja Šime Vidulin uručio gradonačelniku službenu majicu ovogodišnjeg izdanja košarkaškog kampa, koju je dizajnirao pulski umjetnik Zvonimir Čačić.