Novosti

26/07/2022

Od kandidata za radno mjesto pročelnika/ce Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva zatražit će se plan i program rada za razdoblje 2023. – 2030. godine

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za imenovanje pročelnika/ce Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva zaprimilo je četiri prijave kandidata te utvrdilo da dva kandidata ispunjavaju formalne uvjete natječaja. Uzevši u obzir važnost rada Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva za građane Grada Pule te kulturni razvitak lokalne samouprave u cjelini, kao i činjenicu da je oportuno prije provođenja testiranja utvrditi plan i program rada buduće čelne osobe upravnog odjela, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja odlučilo je donijeti odluku kojom se poništava javni natječaj te objaviti novi javni natječaj po dopunjenim kriterijima.

Javni natječaj za imenovanje pročelnika/ce Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva objavit će se tijekom ovog tjedna, a prijavljene kandidate pozvat će se da uz prijavu dostave i plan i program rada za razdoblje 2023. – 2030. godine.