Novosti

27/07/2022

Gradonačelnik Filip Zoričić primio članice plesnog studija Cool step

U pulskoj Komunalnoj palači 27. srpnja 2022. godine gradonačelnik Filip Zoričić primio je članice plesnog studija Cool step.

„Ponosan sam na vas. Pratim vaš rad već godinama. Znam koliko radite, nastupate i promovirate grad. I to je naša Pula, takvi nam ljudi trebaju“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.

Plesni studio Cool step osnovan je 2011. godine te djeluje i radi na području Pule i Labina s djecom od četvrte godine života pa nadalje. Trenutno imaju 60-tak članova.

„Sudjelujemo na svim gradskim eventima kao što su Pula pleše, Dođi u grad i drugi. Uvijek smo aktivni i za rad te na taj način predstavljamo plesni studio i doprinosimo gradu. Prisutni smo na plesnim eventima i natjecanjima u hrvatskim gradovima i inozemstvu. Uporni smo i ustrajni u radu s djecom i djevojkama“, rekla je voditeljica plesnog studija Cool step Antea Kezmić.

Cool step se bavi raznim vrstama modernog plesa kao što su: hip hop, mtv style, jazz dance, show dance, musical, suvremeni ples, te osmišljavaju tematske koreografije i plesne predstave namijenjene djeci i odraslima. U lipnju ove godine sudjelovali su na Island Dance Competition u Malinskoj gdje su osvojili sedam pehara za čak četiri prva, dva druga i jedno treće mjesto.

Požalili su se na nedostatak plesne dvorane i termina za rad, te su pokazali spremnost na dijeljenje dvorane kako bi više plesnih klubova došlo do potrebnih termina.

Gradonačelnik je najavio održavanje tribine plesnih klubova u rujnu na kojoj bi se razgovaralo o problemima i potrebama plesnih klubova, te pokušalo naći za njih rješenje.