Novosti

11/08/2022

5. No Traction Weekend u Puli

Nakon pune četiri godine pauze, ovog vikenda, 13. i 14. kolovoza 2022., za sve ljubitelje oktana i dobre zabave organizator AK No Traction za 5. No Traction Weekend na Vallelungi pripremio je nešto drugačiji program.

Početak eventa planiran je u subotu u 12:00 sati kada će se početi okupljati vozila za BMW Meet i Cars & Coffee Car Meet. Do sada je prijavljeno stotinjak vozila iz Hrvatske i inozemstva, a očekuje ih se preko dvije stotine. Prijave su u tijeku i dalje, obavezne su za sva vozila, a sve prijavljene organizator nagrađuje sa car package poklonom. Mjesta su ograničena, stoga se mole svi da pošalju prijavu na vrijeme.

Natjecateljske kategorije raspoređene su kroz BMW meet, gdje će se prijavljeni natjecati u Best /// M, Best Old School, Best Bmw Project, a vozila prijavljena na Cars & Coffe Car meet natjecati će se u kategorijama: Best Show Car, Lowest Show Car i Best Engine Bay. Zajednička kategorija za sve prijavljene, Tuning vs BMW - Loudest No Traction Weekend Ride.

Posebnu pažnju zasigurno će privući Velika nagrada No Tractiona, ocjensko spretnosna vožnja (OSV), a glavna nagrada za najbolje vrijeme je No Traction automobil! U ovoj disciplini moći će sudjelovati svi posjetitelji, i time pokazati koliko su (ne)spretni u vožnji, a samo natjecanje je show karaktera gdje je najbitnije pravilo dobra zabava.

Za dobru zabavu pobrinut će se i mnoge društvene igre; auto kuglanje, držanje felge, povlačenje konopa samo su neke od njih, a najbolje očekuju i vrijedne nagrade, poput 2h besplatne Trial Moto Škole za pobjednika u društvenoj igri auto-kuglanja. U subotu s početkom u 21h počinje ludi No Traction Party sve do 2h ujutro.

Uz navedeni program posjetitelji će moći kroz oba dana eventa iskusiti Drift Trike kojeg će moći iznajmiti i iz prve ruke saznati tehniku drifta ili se samo provozati.

Za sve goste koje dolaze iz daljnjih krajeva Hrvatske i inozemstva osigurano je besplatno kampiranje na lokaciji Meet-a. Točna satnica će biti objavljena neposredno prije početka, a više informacija o samom eventu možete dobiti putem društvenih stranica organizatora AK NO Traction.

Grad Pula jedan je od pokrovitelja 5. No Traction Weekenda.