Novosti

12/09/2022

Grad Pula objavio Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2023. godini

U ponedjeljak, 12. rujna 2022. godine Grad Pula objavio je Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2023. godini.

Programi i projekti od interesa za Grad koji su usmjereni podizanju standarda kvalitete življenja građana, a odnose se na  područje socijalne, zdravstvene i javnozdravstvene djelatnosti predstavljaju javne potrebe u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva.

Pravo prijavljivanja na ovaj Poziv imaju ustanove – proračunski korisnici drugih proračuna te ostale pravne i fizičke osobe izuzete od primjene Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada, a koje obavljaju djelatnost iz područja naznačenog u ovom Pozivu.

U proračunu Grada Pule za 2023. godinu osigurat će se financijska potpora za programe/projekte, sukladno djelokrugu rada Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade pri čemu će se financirati programi i projekti čiji će financijski planovi sadržavati direktne troškove provedbe programa i projekata, a posebno će se vrednovati programi/projekti koji su usklađeni i vezani za mjere i aktivnosti prioritetnog područja Uključiv i digitalan grad strateškog dokumenta Grada Pule naziva „Provedbeni program Grada Pule 2021.-2025. (https:///www.pula.hr/hr/uprava/gradonacelnik/provedbeni-program-grada-pule/)

Ustanove - proračunski korisnici drugih proračuna te ostale pravne i fizičke osobe prijedloge programa i projekata iz područja socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstvamogu podnijeti  do  30. rujna 2022.godine.

Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2023. godini s pripadajućim obrascima nalazi se ovdje.