Novosti

26/09/2022

Održana Pulska noć na tri lokacije u gradu

U petak, 23. rujna 2022. godine održana je Pulska noć– La notte Polese kojom je završilo bogato Pulsko kulturno ljeto, u sklopu kojeg se održalo više od 70 programa na različitim pulskim lokacijama.

Program Pulske noći se održao na Tržnici, Portarati i na Forumu gdje je nastupilo šest lokalnih izvođača, poznatih domaćoj publici. Čarobna frula i Gustafi nastupali su na Forumu, na Portarati su publiku zabavljali glazbeni sastavi Double Dose i The PrimoTajo Blues Band, dok su na Tržnici bili Mauro & Irena Giorgi i Domino Band – tribute to Oliver.

Za nezaobilaznu gastro ponudu bio je zadužen Budimir Žižović-Žižo koji je u pulskoj padeli na Tržnici pripremao pedoče na buzaru.

Ugostitelji u zoni omeđenoj ulicama: Riva, Giardini, Laginjina, Zagrebačka, Mletačka i Dobrilina su se mogli priključiti programu prigodnom glazbom do razine od 90 dB, odnosno srednje vršne razine od 100 dB do 01:00 sat.

Puljani željni domaćih izvođača su se zabavili, zaplesali i prošetali centrom Pule te uživali u petosatnom programu koji je bio osmišljen za različite afinitete i uzraste. Koncepciju Pulske noći osmislio je Vlado Orlić, dok je za tehničke i logističke potrebe bila zadužena Javna ustanova Pula Film Festival.