Novosti

06/10/2022

Gradonačelnik i suradnici kreću u obilazak svih mjesnih odbora

Prvi na redu mjesni odbori Stoja i Sv. Polikarp-Sisplac 11. listopada  

Nakon prošlogodišnjih uspješno održanih susreta s građanima u mjesnim odborima, gradonačelnik Pule Filip Zoričić sa suradnicima i ove jeseni kreće u obilaske svih 16 mjesnih odbora na području Pule.

Tom će se prigodom u svakom mjesnom odboru razgovarati o tome što je dosad napravljeno od prošlogodišnjeg susreta s građanima te o  potrebama i mogućnostima sa zajedničkom željom da ravnomjerno razvijamo naš grad.

„Želja nam je da u promišljanju daljnjeg razvoja Pule aktivno sudjeluju upravo građani koji najbolje poznaju potrebe na području mjesnog odbora u kojem žive“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.

U utorak, 11. listopada u 17,00 sati prvi je na redu obilazak Mjesnog odbora Stoja (Lettisova 1) te u 18,00 sati MO Sv. Polikarp-Sisplac (Dom sportova Mate Parlov). U srijedu, 12. listopada gradonačelnik sa suradnicima susrest će se s građanima MO Busoler i MO Valdebek, 18. listopada MO Gregovica i MO Šijana, 2. studenoga na redu su MO Štinjan i MO Veli Vrh, zatim 3. studenoga MO Monvidal i MO Kaštanjer, 7. studenoga MO Veruda i MO Nova Veruda, 8. studenoga MO Arena i MO Stari Grad i 9. studenoga MO Vidikovac i MO Monte Zaro.

Pozivaju se građani da se odazovu u navedenim terminima te uključivanjem s kvalitetnim prijedlozima i idejama doprinesu planiranju razvoja svoga mjesnog odbora i u konačnici Pule.