Novosti

07/10/2022

Gradonačelnik Filip Zoričić primio predstavnike Svjetske nogometne asocijacije slobodnog stila

Gradonačelnik Filip Zoričić u pulskoj je Komunalnoj palači 7. listopada 2022. godine primio predstavnike Svjetske nogometne asocijacije slobodnog stila (World Freestyle Football Association, WFFA) Erlend Fagerlija (Norveška), Lauru Biondo (Venezuela), Steve Eliasa, predsjednika WFFA, Daniela Wooda, osnivača i voditelja partnerstva WFFA te Damjana Rudeža, bivšeg NBA-ovca i hrvatskog košarkaškog reprezentativca, voditelja projekta za WFFA povodom održavanja Svjetskog finala Red Bull Street Stylea, natjecanja u tehniciranju s loptom koje će se održati 8. listopada 2022. godine u pulskoj Areni.

„Hvala vam na dolasku u Pulu i na prilici da ugostimo Svjetsko finale Red Bull Street Style u Areni. Ovo je početak jedne nove suradnje i voljni smo vam pomoći i u budućim organizacijama ovakvih događaja“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Ovog vikenda ljubitelji nogometa u Hrvatskoj moći će uživati u atraktivnoj akciji. Najboljih 16 nogometaša i 8 nogometašica u međusobnim freestyle duelima odlučit će tko je najbolji na svijetu, kroz nokaut sustav natjecanja u kojem svaki sudionik ima tri serije po 30 sekundi da pokaže što zna pred sucima.

„Hvala vam na gostoprimstvu i što ste nam otvorili svoja vrata. Suradnja sa svima u Puli je zaista sjajna i sve je spremno za sutrašnje veliko svjetsko natjecanje“, najavio je Daniel Wood.

Gledatelji će svjedočiti briljantnom tehniciranju s loptom, ludim akrobacijama, plesnim točkama, uz rivalitet koji će se osjećati u zraku tijekom cijelog natjecanja.

Ulaz u Arenu bit će moguć od 13,30. Red Bull Street Style započinje u 14,30 koncertom Psihomodo Popa, a sat vremena kasnije kreće uzbudljiva sportska akcija. Okupljene ljubitelje tehniciranja čekaju i gosti iznenađenja.

Ulaznice se mogu kupiti na Entrio.hr.