Novosti

10/10/2022

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić u utorak, 11. listopada s građankama i građanima mjesnih odbora Stoja i Sv. Polikarp-Sisplac

U utorak, 11. listopada 2022. godine gradonačelnik Pule Filip Zoričić u pratnji suradnika razgovarat će s građankama i građanima mjesnih odbora Stoja i Sv. Polikarp-Sisplac. Sa stanovnicima Stoje razgovarat će u prostorima mjesnog odbora na adresi Lettisova 1 s početkom u 17,00, dok će u 18,00 sati u Domu sportova Mate Parlov (Sala 2) razgovarati s građankama i građanima Mjesnog odbora Sv. Polikarp-Sisplac.

U srijedu, 12. listopada gradonačelnik sa suradnicima susrest će se s MO Busoler (Šišanska cesta 25A) i MO Valdebek (Pod Murvom 2).

Nastavak je to prošlogodišnjih uspješno održanih susreta u mjesnim odborima te će i ove jeseni gradonačelnik obići i razgovarati s građankama i građanima te Vijećima svih 16 mjesnih odbora na području Pule.

„U promišljanju daljnjeg razvoja Pule aktivno trebaju biti uključeni i sudjelovati upravo građani koji najbolje poznaju potrebe u svojoj ulici i okruženju u kojem žive. Radujem se susretu s njima i dvosmjernoj komunikaciji“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Idući tjedan susreti s građankama i građanima nastavljaju se u utorak, 18. listopada MO Gregovica (Mutilska ulica 44) i MO Šijana (prostori Osnovne škole Šijana), 2. studenoga na redu su MO Štinjan (Ulica Selo 2) i MO Veli Vrh (Brunjakova ulica 5), zatim 3. studenoga MO Monvidal (Osnovna škola Kaštanjer) i MO Kaštanjer (Ulica Kaštanjer 8), 7. studenoga MO Veruda (Osnovna škola Veruda) i MO Nova Veruda (Ulica Vidikovac 7), 8. studenoga MO Arena (Emova 1) i MO Stari Grad (prostor ECPD, Flaciusova 18, iza Augustovog hrama) te 9. studenoga MO Vidikovac (Voltićeva ulica 1) i MO Monte Zaro (Osnovna škola Monte Zaro).

U svakom navedenom terminu prvi susret u pojedinom mjesnom odboru započinje u 17,00, a drugi, u sljedećem mjesnom odboru, u 18,00 sati. Pozivaju se građani da se odazovu u navedenim terminima te uključivanjem sa svojim prijedlozima doprinesu planiranju razvoja grada Pule.