Novosti

13/10/2022

Nove Istarske knjižare donirale Odjelu pedijatrije pulske bolnice tri dječja automobila na električni pogon

Danas, 13. listopada 2022. godine u Općoj bolnici Pula održana je svečana primopredaja donacije Odjelu pedijatrije. Predstavnici Novih Istarskih knjižara d.o.o., Pula uručili su tri dječja automobila na električni pogon predstavnicima Opće bolnice Pula, kako bi najmlađi pacijenti na Odjelu pedijatrije s osmijehom odlazili na terapije i pretrage. Ukupna vrijednost doniranih uređaja iznosi 6.512,50 kuna.

Autići na električni pogon omogućit će da boravak djeci u bolnici bude manje traumatičan i uljepšat će im svakodnevnicu u periodu bolničkog liječenja. Njima se mali pacijenti sami mogu odvesti na pretrage u zgradu poliklinike. Dobitak djece predstavlja manje stresa, veselje i osmijeh na licima djece i roditelja.

Primopredaju je izvršio voditelj Novih Istarskih knjižara d.o.o., Pula Sandi Šegota.

U svojstvu zamjenice gradonačelnika Grada Pule te kao neuropedijatrica Odjela pedijatrije Opće bolnice Pula, dr. med. Ivona Močenić od srca je zahvalila donatorima na ovoj hvalevrijednoj donaciji.

U ime bolnice plemenitu donaciju su s radošću primili glavna sestra Irina Pucić, dipl.med.techn.; voditeljica Odjela za pedijatriju Vlasta Kocijančić, dr.med. i glavna sestra Odjela za pedijatriju Sabina Lovrinović, mag.med.techn.