Novosti

14/10/2022

U subotu, 15. listopada započinje novo izdanje Dođi u grad -Vieni in città

U subotu, 15. listopada 2022. godine započinje novo izdanje Dođi u grad -Vieni in città koje će se s više od 30 programa održavati petkom i subotom od Portarate, preko Parka grada Graza i Foruma, sve do Prolaza sv. Teodora. Programi će trajati do 12. studenog 2022. godine i donose niz koncerata, radionica, izložbi, predstava i po prvi puta Gaming turnir.

Program otvaraju u 10,00 sati Ideja keramika, radionica keramike u Forum 9  i radionica Apstraktna dekoracija vaze u Artstudio gallery. Djeci i odraslima će tijekom programa biti na raspolaganju još mnogobrojne kreativne radionice.

Na Portarati će se održati SAKUD-ov program Glazba i grad, u sklopu kojeg dugogodišnja manifestacija Glazbeno jutro, od 10,30 sati uz promenadni koncert Big Band Pula i KUD-a „Matko Brajša Rašan“.

U Parku Grada Graza, koji je postao centralna lokacija za održavanja programa za najmlađe,  u 11,00 će se sati održati predstava Loop Cirkusa  Monsier Kriche. Na Forumu će od 18,00 do 21,00 sat biti kutak za najmlađe Domaća kortica i interpretativni doživljaj Rimske priče s Foruma Istria Inspirita.

U večernjem terminu tijekom čitavog programa održavat će se koncerti, a prvi od koncerata je onaj grupe  Le Monde s početkom u 20,00 sati na Portarati.

Posjetitelji će u narednim tjednima imati mogućnost uživati u gastro ponudi Food Truck-a i u eno ponudi istarskih vinara tijekom Martinja, koje će se održati na Forumu od 10. do 12. studenog u organizaciji Turističke zajednice grada Pule.

Podsjetimo, na snazi su zimske cijene parkiranja, a brojna parkirališta su nakon 17 sati i besplatna (Tržnica, Pedagoški, Croatia, Mehanika, Marsovo polje kao i Karolina).