Novosti

24/10/2022

Prva KLIK konferencija – Festival struke u turizmu

U utorak, 25. listopada 2022. godine u 09,30 sati naFakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (Preradovićeva 1)održat će se konferencija za medije u povodu održavanja prve KLIK konferencije pod nazivom „Festival struke u turizmu“.

Na konferenciji za medije sudjeluju Monika Udovičić, ravnateljica Uprave za sustav turističkih zajednica, kategorizaciju i pravne poslove, Ministarstvo turizma i sporta RH, Orhideja Petković, ravnateljica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, te Boris Žgomba, predsjednik uprave UNILINE d.o.o. i predsjednik Udruženja putničkih agencija pri HGK.

Nakon konferencije za medije, 25. listopada 2022. godine u 10,00 sati naFakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (Preradovićeva 1), Dvorana Pula,održat će se prva KLIK konferencija - Festival struke u turizmu. Organizatori konferencije su Grad Pula i Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, kao nositelj projekta.

Predavači na konferenciji su Hrvoje Kroflin, hrvatski chef te Nikolina Lokmer, predstavnica Arena Hospitality Group.

U sklopu Konferencije održat će se i okrugli stol pod nazivom „Sezona 2022.“ u čijem radu sudjeluju Monika Udovičić, ravnateljica Uprave za sustav turističkih zajednica, kategorizaciju i pravne poslove, Ministarstvo turizma i sporta RH, Filip Zoričić, gradonačelnik Grada Pula-Pola, Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica Turističke zajednice grada Pule, Aljoša Vitasović, pročelnik Katedre za turizam, FET ''Dr. Mijo Mirković'' Pula, Orhideja Petković, ravnateljica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula i Boris Žgomba, predsjednik uprave UNILINE d.o.o. i predsjednik Udruženja putničkih agencija pri HGK.

Projekt KLIK Pula - Centar za Kompetentno cjeLoživotno razvijanje Inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma Pula u 100 postotnom iznosu financira Europski socijalni fond (ESF), a ukupna vrijednost projekta je gotovo 44,7 milijuna kuna.

Organizacija konferencije je financirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda 2014.-2020.

KLIK konferencija moći će se pratiti i putem live streama kojem možete pristupiti preko poveznice

 https://www.youtube.com/user/gradpula