Novosti

24/10/2022

Objavljen Javni poziv za prijavu i sudjelovanje na usmenom nadmetanju za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine tijekom održavanja manifestacije „Advent u Puli - L'avvento a Pola“

Javna ustanova Pula Film Festival raspisala je Javni poziv za prijavu i sudjelovanje na usmenom nadmetanju za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine tijekom održavanja manifestacije „Advent u Puli - L'avvento a Pola“.

Predmet nadmetanja je zakup montažnih drvenih kućica na lokacijama Giardini, Trg Portarata, Danteov trg i Park grada Graza u razdoblju od 26. studenog do 31. prosinca 2022. godine i na lokaciji Trg Forum u razdoblju od 3. prosinca 2022. do 08. siječnja 2023. godine.

Poziv je otvoren od 24. listopada do 7. studenog, a nadmetanje će se provesti usmenim nadmetanjem ponuditelja koje će se održati dana 11. studenog 2022. s početkom u 12:00 sati u Kinu Valli (Giardini 1, Pula).

Za udruge koje se bave humanitarnim djelovanjem bit će na raspolaganju jedna montažna kućica bez naknade, s namjenom za trgovinsku djelatnost, a termini korištenja rasporedit će se sukladno broju prijavljenih udruga. Zainteresirane humanitarne udruge mogu se prijaviti putem e-pošte: prijava@pulafilmfestival.hr.

Javni poziv i prateći dokumenti nalaze se ovdje.