Novosti

02/11/2022

Gradonačelnik primio MNK Futsal Pula Stanoinvest

Puležani u elitnom razredu Lige prvaka

Nakon što je 29. listopada 2022. godine ekipa Malonogometnog kluba Futsal Pula Stanoinvest u Makarskoj pobijedila kazahstanski Ayat i izborila mjesto među 16 najboljih klubova Europe, prigodan prijem za sportaše i članove Kluba upriličio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

„Čestitam vam od srca na ovom veličanstvenom uspjehu. Ponosan sam na vas i kao građanin i kao gradonačelnik. Zacrtali ste si jako dobar put kojim idete i moja podrška u tome je neupitna. Otkako ste počeli prije godinu i po dana u gradu ste stvorili jednu novu atmosferu i ljudi to osjećaju. Napravili ste u vrlo kratkom vremenu pravu europsku priču i hvala vam na promociji našeg grada“, rekao je gradonačelnik Zoričić.

Puležani su, podsjetimo, prošlogodišnji vicepravci Hrvatske u svojoj premijernoj sezoni u prvoj ligi te aktualni osvajači Superkupa, a prije mjesec dana ostvarili su i pobjedu protiv Makarana.

Posljednjom, sjajnom utakmicom u Makarskoj i uvjerljivom pobjedom nad kazahstanskim Ayatom plasirali su se kao treća ekipa u elitni razred Lige prvaka.

Veliki je to uspjeh hrvatskog futsala, jer prvi put naša zemlja ima dva predstavnika u Ligi prvaka, makarsko Novo Vrijeme i Malonogometni klub Futsal Pula Stanoinvest.