Novosti

04/11/2022

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić ovoga tjedna razgovarao s građankama i građanima mjesnih odbora Štinjan, Veli Vrh, Monvidal i Kaštanjer

Gradonačelnik Filip Zoričić je u pratnji zamjenika i suradnika ovog tjedna posjetio MO Štinjan, MO Veli Vrh, MO Monvidal i MO Kaštanjer te razgovarao s građankama i građanima.

Gradonačelnik se uvodno obratio u četiri mjesna odbora nakon čega su prezentirani  planirani projekte i aktivnosti iz Programa građenja i Plana malih komunalnih akcija za tekuću i narednu godinu.

Tom su prigodom građani postavljali pitanja i iznosili prijedloge regulaciji prometa i mogućnostima novih preregulacija, postave uspornika prometa, izgradnje nogostupa i kružnih tokova na pojedinim lokacijama, postavljanje znakova s ograničenjem brzine, kanalizaciji, pitanja o školi i vrtićima, izgradnji igrališta i parkova za djecu.

Susreti s građankama i građanima u MO Veruda i MO Nova Veruda koji su najavljeni za 7. studenoga odgađaju se za 17. studenoga 2022. godine.

U utorak, 8. studenoga gradonačelnik će se susresti s građanima i građankama MO Arena (Emova 1) i MO Stari Grad (prostor ECPD, Flaciusova 18, iza Augustovog hrama) te srijedu, 9. studenoga MO Vidikovac (Voltićeva ulica 1) i MO Monte Zaro (Osnovna škola Monte Zaro).

U svakom navedenom terminu prvi susret u pojedinom mjesnom odboru započinje u 17,00, a drugi, u sljedećem mjesnom odboru, u 18,00 sati. Pozivaju se građani da se odazovu u navedenim terminima, te uključivanjem sa svojim prijedlozima doprinesu planiranju razvoja grada Pule.