Novosti

11/11/2022

Mladi kreativci: Generacija K

U sklopu Mjeseca hrvatske knjigeGradska knjižnica i čitaonica Pula u ponedjeljak, 14. studenog 2022. u 12 sati u Kinu Valliorganizira tribinu za mlade pod nazivom Mladi kreativci: Generacija Kna kojoj će predstavili naše mlade sugrađane koji su dio izvannastavnih aktivnosti vezanih za knjižnicu, knjigu, čitanje, pisanje...

Tribina je nastavak programa Knjižnice Mladi poPulite ovom prigodom predstavljaju: Tvornicu priča iz OŠ Šijana (pod mentorstvom prof. Vladimira Papića), Novinarsku grupu OŠ Vidikovac (pod mentorstvom prof. Sanje Pereša Macuka), Literarnu kavanu Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula (pod mentorstvom knjižničarke Željke Kondić Dabo), Haiku klub Gimnazije Pula (pod mentorstvom prof. Dejana Pavlinovića) i Book club Kluba mladih Pula (pod mentorstvom Tajane Ilić).

S gostima će razgovarati o aktivnostima, motivaciji za rad, izazovima, planovima za budućnost i sličnome, a voditelji aktivnosti prenijet će svoja iskustva vezana za rad s mladima. Razgovor će moderirati Igor Zenzerović iz udruge ZUM.

Predviđeno trajanje programa je dva školska sata.