Novosti

15/11/2022

Atletski klub Spektar proslavio osvajanje titule viceprvaka Paraatletske lige

Atletski klub Spektar je 14. studenoga 2022. proslavio osvajanje titule viceprvaka Paraatletske lige koja se nedavno održala u Zagrebu. Proslavi se u ime Grada Pule odazvala zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

"Najbolji ste, ne možete biti bolji, samo ostanite takvi kakvi ste," obratila se vidno zadovoljna svojim klupskim kolegama Jelena Vuković, koja se zahvalila svima koji su se odazvali proslavi  i podržavaju rad Kluba.

Massimo Iveta proglašen je najboljim juniorom, dok je najbolja juniorka najmlađa članica kluba Sara Marić. Nagrade im je uručila zamjenica gradonačelnika Pule Ivona Močenić.

Svečanosti je nazočio i istarski župan Boris Miletić, koji je uručio pehare najboljoj sportašici i najboljem sportašu Atletski klub Spektar u ovoj godini Jeleni Vuković i Emiliju Zonti.

Atletski klub Spektar  dodijelio je simbolične, posebne medalje s natpisom “Mali ljudi velikog srca 2022.” onima koji ih prate i podržavaju. Osim zamjenice gradonačelnika i istarskog župana, medalje su dobili i donatori, liječnica, te prijatelji Kluba, Centar za inkluziju i roditelji djece članova Kluba.