Novosti

21/11/2022

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS ima važnu ulogu u promociji Istre kao wedding destinacije

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS održao se 19. i 20. studenoga 2022. godine u pulskom hotelu Park Plaza Histria. Festival je svečano otvorila rezanjem vrpce zamjenica gradonačelnika Grada Pule Ivona Močenić naglasivši kako je Pula, pa tako i Istra, postala wedding destinacija za sve ukuse te je zaželjela da se održava još mnogo ovakvih sajmova.

„U suradnji s partnerima Gradom Pula, TZ grada Pule, TZ Istarske županije, HGK - Županijskom komorom Pula, festival nastavlja raditi na plasiranju Istre kao poznate svjetske wedding destinacije. Vjenčanja su vrhunski proizvod koji ujedno doprinosi i turističkom sektoru.  Stvarajući vrhunske događaje s odličnom ponudom stvaramo i izuzetno prepoznatljivu destinaciju za dolazak domaćih i stranih gostiju koji biraju Istru kao destinaciju za održavanje vjenčanja. Wedding proizvodi zauzeli su posebno mjesto na tržištu koje je u stalnom porastu“, rekla je Marijana Dabo Percan u ime organizatora Tijara agencije.

Posjetitelji su uz besplatan ulaz mogli obići brojne izložbene prostore i sudjelovati u bogatom programu tijekom subote i nedjelje. Prava čarolija boja, melodija, ritmova i okusa koji su se stopili u jedinstveni događaj gdje su budući mladenci mogli pronaći sve što im treba za poseban dan u životu, njihovo vjenčanje.

HGK – Županijska komora Pula, kao partner na projektu KLIK Pula (ESF), s predstavnicima tvrtki koje se bave pustolovnim turizmom sudjelovali su na sajmu TIJARAsposaNEWS Istarskom Festivalu vjenčanja. Cilj aktivnosti bila je kampanja za promociju strukovnih zanimanja u sektoru turizma i ugostiteljstva potrebnih regionalnom tržištu rada.

TIJARAsposaNEWS donosi jedinstvenu manifestaciju koja objedinjuje brojne vrijedne obrtnike, tvrtke i poduzetnike koji stvaraju jedinstvene proizvode i usluge za taj poseban dan. Jer, upravo su vjenčanja jedan vrhunski proizvod koja, ukoliko se ističu kvalitetom, nalaze vrlo lako prostor na tržištu. U trenutku kada na našim prostorima postoje takve kvalitetne usluge i proizvodi koje možemo ponuditi, stvara se i jedinstvena prilika za kreiranjem posebnog turizma, gdje Istra postaje interesantna kao destinacije za vjenčanja.