Novosti

22/11/2022

Slatki vrtlog prijateljstva

U sklopuprojekta KLIK Pula - Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, u Puli od 21. do 24. studenoga 2022. godine održat će se natjecanje u združenom kuharstvu pod nazivom „Slatki vrtlog prijateljstva“.

Inovativno i jedinstveno natjecanje timova učenika redovitog programa i učenika s teškoćama u razvoju.

Organizator državnog natjecanja je Škola za odgoj i obrazovanje - Pula u suradnji sa Školom za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu.

Ove godine natječe se šest ekipa. Turistička i prehrambena škola Bjelovar, V. osnovna škola Bjelovar, Centar za odgoj i obrazovanje Lug, Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola Samobor, Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb, Srednja škola Daruvar, Centar Rudolf Steiner Daruvar, Srednja škola Ivana Seljanec Križevci, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula i Škola za odgoj i obrazovanje Pula.

Kvalifikacijska natjecanja predviđena su za utorak 22. studenoga 2022, a finalna za srijedu 23. studenoga 2022 godine.

Za sve natjecatelje i mentore nakon napornog rada organizirati ćemo posjet Aquariumu na Verudeli, Zerostrasse i razgled našeg grada.

Organizacija aktivnosti je financirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020., iz Europskog socijalnog fonda 2014.-2020. Projekt KLIK Pula - Centar za Kompetentno cjeLoživotno razvijanje Inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma Pula u 100 postotnom iznosu financira Europski socijalni fond (ESF), a ukupna vrijednost projekta je gotovo 44,7 milijuna kuna.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Škole za turizam i ugostiteljstvo Pula.