Novosti

11/01/2023

Prijem za članove ekipe Domino Maling

Gradonačelnik Filip Zoričić danas je u Komunalnoj palači ugostio članove ekipe Domino Maling povodom njihove nedavne obrane naslova pobjednika „Ulice“. Riječ je, dakako, o malonogometnoj ekipi, osnovanoj u jesen 2020., a koja je u vrlo kratkom roku postala dvostruki osvajač turnira „Moja ulica, moja ekipa“ i to 2021. te 2022. godine.

Gradonačelnik je članovima Domino Malinga čestitao na uspjehu istaknuvši pritom važnost njihovog bavljenja sportom ne samo kao aaktivnosti, već i pružanja uzora djeci i mladim generacijama. Voditelj ekipe Stefan Živadinović zahvalio je na prijemu u ime svih članova najavivši ovogodišnje aktivnosti tima. 

Domino Maling broji niz odličnih igrača od kojih većina igra za NK Ližnjan ili MNK Futsal Pula. Većini igraća ovo je osvojena čak 4. „Ulica“ u nizu. Među istaknutim igračima su dosad proglašeni najbolji strijelac turnira Antonio Siljan te najbolji golman turnira Dino Crljenica. Domino Maling osvajač je ljetnih pulskih turnira te organizator vlastitog memorijalnog turnira Dane Moravac koji se održava u lipnju.