Novosti

19/01/2023

Gradonačelnik Zoričić u mjesnim odborima Stoja, Sv. Polikarp – Sisplac, Veruda i Nova Veruda

Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru

 

U srijedu, 18. siječnja 2023., gradonačelnik Filip Zoričić nastavio je susrete s građanima po mjesnim odborima i to u MO Stoja, Sv. Polikarp – Sisplac, Veruda i Nova Veruda.

„Moj zadatak je pričati s ljudima i to je razlog mog dolaska u vaše mjesne odbore; da se susretnemo, da mi kažete što vas muči i da pokušamo pronaći rješenje“, rekao je gradonačelnik.

Građanke i građani mjesnih odbora informirali su gradonačelnika o nedostatku ulične rasvjete i parkirnih mjesta, potrebi postavljanja dodatnih usporivača prometa, obilježavanju pješačkih prijelaza te postavili pitanja o igralištu za djecu, stubama kod Mornaričke crkve te utvrdi Muzil.

Također, davali su i prijedloge o učestalosti odvoza papira i plastike, stavljanju nadstrešnica na autobusnim stajalištima te održavanju okoliša. U svrhu bolje informiranosti, građani Verude zatražili su postavljanje nove oglasne ploče na frekventno mjesto.

Gradonačelnik se zahvalio građanima na dolasku te najavio novi susret u njihovom mjesnom odboru za mjesec dana.

U sklopuGrad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru, susreti s građanima u MO Štinjan, Veli Vrh, Busoler i Valdebek održat će se u četvrtak, 26. siječnja.