Novosti

03/02/2023

Grad Pula raspisao Javni poziv za izbor kandidatkinja i kandidata za članove tijela za praćenje primjene Kodeksa u prvom i drugom stupnju

Grad Pula je 3. veljače 2023. godine raspisao je i objavio Javni poziv za izbor kandidatkinja i kandidata za članove tijela za praćenje primjene Kodeksa u prvom i drugom stupnju. Izabire se jedan član za predsjednika Odbora za praćenje primjene Kodeksa u prvom stupnju te tri člana Vijeća časti za praćenje primjene Kodeksa u drugom stupnju na mandat u trajanju do isteka mandata članova Gradskog vijeća Grada Pule uz mogućnost reizbora.

Kandidat se može prijaviti za člana - predsjednika Odbora za praćenje primjene Kodeksa u prvom stupnju i/ili za člana Vijeća časti za praćenje primjene Kodeksa u drugom stupnju. U prijavi je potrebno naglasiti za koje se od navedenih tijela kandidat prijavljuje.

Prijave na Javni poziv s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u zatvorenoj omotnici u roku 15 dana od dana objave Javnog poziva na internetskoj stranici Grada Pula www.pula.hri u javnom glasilu Glas Istre i to na adresu pisarnice: Grad Pula-Pola, Odbor za izbor i imenovanja, 52 100 Pula, Stara tržnica 2, s naznakom „Javni poziv za izbor kandidata za praćenje primjene Kodeksa u prvom i drugom stupnju“, s naznakom NE OTVARAJ“. Pravovremenom prijavom smatra se prijava koja je podnesena najkasnije 15. dan od dana objave Javnog poziva.

Lista kandidata koji ispunjavaju uvjete i termin razgovora s kandidatima objavit će se na internetskim stranicama Grada Pula-Pola www.pula.hrnajmanje pet dana prije provođenja razgovora, a kandidati će biti obaviješteni o istome i putem e-maila. Informacije o Kodeksu ponašanja vijećnika u Gradskom vijeću Grada Pule u sprječavanju sukoba interes kandidati mogu pronaći uz ovaj Javni poziv.

Na temelju rezultata provedenog postupka, Odbor za izbor i imenovanja kao radno tijelo Gradskog vijeća Grada Pula predlaže Gradskom vijeću Grada Pule kandidate za članove tijela za praćenje primjene Kodeksa u prvom i drugom stupnju.

Detaljnije informacije i Javni poziv možete pronaći ovdje.