Novosti

13/02/2023

U subotu Edukacija članova savjeta mladih

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj provodi jednodnevnu Edukaciju članova savjeta mladih koja će se održati u subotu, 18. veljače 2023. godine s početkom u 10,00 sati u pulskoj Komunalnoj palači (Forum 1).

Edukacija je namijenjena županijskim, gradskim i općinskim savjetima mladih, ali i predstavnicima izvršne i predstavničke vlasti, upravnim tijelima, službama, udrugama mladih i za mlade, vijećima učenika te zainteresiranoj javnosti općenito.

Program Edukacije sastoji se dva modula – Sustav lokalne i područne (regionalne) samouprave te Zakon o savjetima mladih u praksi.

Pri izradi programa edukacije željelo se osigurati trajnu platformu za razmjenu iskustava i dobrih praksi koje mladi iz savjeta mladih, i brojnih organizacija koje rade s mladima, mogu razmijeniti i podijeliti sa svojim kolegama.

Edukaciju provode treneri koji imaju veliko iskustvo u praksi te su posebno educirani za provođenje svih segmenata edukacije.

Od sredine 2015. godine pa do sada održano je 77 Edukacija članova savjeta mladih na kojima je sudjelovalo više od 1300 sudionika  te više od 220 savjeta mladih.

Trajanje jednodnevne Edukacije članova savjeta mladih je 4 sata, a prijaviti možete neograničeni broj sudionika.

Pozivaju se svi da se odazovu edukaciji i/ili osiguraju prisustvo svojih predstavnika i/ili članova svojeg savjeta mladih.

Kontakt za sve ostale informacije je Mario Žuliček iz Udruge gradova u RH, 091/4668-008, mario@udruga-gradova.hr .