Novosti

14/02/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić s građanima mjesnih odbora Stari Grad, Monte Zaro, Arena i Šijana o komunalnim temama i zelenim površinama

Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru

Gradonačelnik Filip Zoričić u ponedjeljak, 13. veljače 2023. godine nastavio je susrete s građankama i građanima po mjesnim odborima, kako je i najavio, jednom mjesečno u svakom mjesnom odboru.

U sklopuGrad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odborugradonačelnik Zoričić prvoga dana posjeta u veljači bio je u mjesnim odborima Stari Grad, Monte Zaro, Arena i Šijana.

„Dolazim svakih mjesec dana u mjesne odbore i dobit ćete sve odgovore na postavljena pitanja. Nijedno pitanje ne smije ostati neodgovoreno. Na oglasnoj ploči su izloženi odgovori na pitanja s prošloga susreta. Nastavljamo dalje i budite slobodni pitati, a mi ćemo se potruditi doći do odgovora i ukoliko je moguće riješiti problem koji vas muči“, poručio je gradonačelnik Zoričić.

Građanke i građani četiriju mjesnih odbora su tom prigodom gradonačelnika informirali o tome gdje treba sanirati cestu, potrebama za parkiralištima, prijedlozima za ozelenjivanje površina i sadnju stabala, postavama kanti i koševa za smeće, apelirali za češćim obilascima komunalnih redara u dječjim parkovima i problema sa psećim izmetom, ograđivanjem dječjih parkova, potrebama za javnom rasvjetom, kažnjavanjem nepropisno parkiranih vozila, te preregulacije prometa u pojedinim ulicama radi bolje preglednosti i mogućnosti prolaska interventnih vozila.

Gradonačelnik Zoričić će jednom mjesečno posjetiti svih 16 mjesnih odbora. Planirano trajanje susreta je 45 minuta po mjesnom odboru.

Večeras, 14. veljače  u sklopu  Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru  predviđeni su susreti s građankama i građanima u MO Gregovica (16,00), Monvidal (17,00), Kaštanjer (18,00) i Vidikovac (19,00 sati).