Novosti

15/02/2023

U mjesnim odborima Gregovica, Monvidal, Kaštanjer i Vidikovac gradonačelnik s građanima o prometnim pitanja i uređenju okućnice

Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru

U utorak, 14. veljače 2023. godine gradonačelnik Filip Zoričić u sklopu drugog ciklusa susreta u veljači, susreo se s građankama i građanima mjesnih odbora Gregovica, Monvidal, Kaštanjer i Vidikovac.

„Svakih mjesec dana ćemo se susresti. Postavite i otvorite i stara pitanja. Nemojte da neko pitanje ostane ne postavljeno. Potrudit ćemo se dati vam odgovore i rješavati probleme. Tamo gdje se pokaže potrebnim održat ćemo tematske sjednice s direktorima gradskih trgovačkih društava i moći ćete pitati sve što vas zanima“, rekao je gradonačelnik Zoričić.

Građanke i građani četiriju mjesnih odbora dobili su odgovore na postavljena pitanja sa zadnjeg susreta te su postavljali pitanja o mogućnostima postavljanja usporivača prometa i zamjene postojećih, prometnih znakova za ograničenje brzine, gradnje kružnih tokova, izgradnje parkirališta, postavljanju kamera, novih pješačkih prijelaza, kažnjavanja nepropisno parkiranih vozila i neodgovorne vožnje, zabrane prometovanja vozila šumicom na Vidikovcu, nadogradnje OŠ Kaštanjer, postavljanju nadstrešnica na autobusnim stajalištima, koševa za smeće i kanti za pseći izmet, podzemnih i nadzemnih spremnika za otpad, uređenju okućnica, čišćenju obraslih zelenih površina i uklanjanju odloženog otpada uz kontejnere, čišćenju skloništa.  

Susreti s gradonačelnikom Filipom Zoričićem održavaju se jednom mjesečno u svim mjesnim odborima, te po potrebi tematske sjednice s direktorima gradskih trgovačkih društava.

Večeras, 15. veljače u sklopuGrad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odborupredviđeni su susreti s građankama i građanima u MO Stoja (16,00), Sv. Polikarp - Sisplac (17,00), Veruda (18,00) i Nova Veruda (19,00 sati).