Novosti

16/02/2023

I u mjesnim odborima Stoja, Sv. Polikarp – Sisplac, Veruda i Nova Veruda gradonačelnik s građankama i građanima otvoreno o svim temama

Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru

U srijedu, 15. veljače 2023. godine gradonačelnik Filip Zoričić u sklopu drugog ciklusa susreta u veljači, susreo se s građankama i građanima mjesnih odbora Stoja, Sv. Polikarp-Sisplac, Veruda i Nova Veruda.

„Nakon prvog ovogodišnjeg dolaska u siječnju, kako sam vam i najavio, i u veljači dolazim razgovarati o svim temama koje vas zanimaju. I tako cijele godine, izuzev srpnja i kolovoza. Na oglasnoj ploči u svakom mjesnom odboru javno su obznanjeni odgovori na vaša pitanja iz siječnja“, poručio je gradonačelnik Zoričić.

Građanke i građani četiriju mjesnih odbora postavljali su pitanja o mogućnostima postavljanja usporivača prometa, prometnih znakova za ograničenje brzine, gradnje kružnih tokova, izgradnje parkirališta, postavljanju kamera, novih pješačkih prijelaza, kažnjavanja nepropisno parkiranih vozila, postavljanju koševa za smeće, podzemnih i nadzemnih spremnika za otpad, uređenju okućnica, čišćenju obraslih zelenih površina i uklanjanju odloženog otpada uz kontejnere kao i o kontroliranju i sankcioniranju prekomjerne buke.

Večeras, 16. veljače  u sklopu Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odborupredviđeni su susreti s građankama i građanima u MO Štinjan (16,00), Veli Vrh (17,00), Valdebek (18,00) i Busoler (19,00 sati).

Susreti s gradonačelnikom Filipom Zoričićem održavaju se jednom mjesečno u svim mjesnim odborima, a gradonačelnik je najavio i održavanje tematskih sjednica s direktorima gradskih trgovačkih društava. Već prve održat će se 20. i 21. veljače 2023. godine.

U ponedjeljak, 20. veljače tematske sjednice održat će se u Mjesnom odboru Veli Vrh u 16,00 sati te u MO Štinjan u 18,00 sati, a u utorak, 21. veljače tematske sjednice predviđene su u 16,00 sati u MO Valdebek te u 18,00 sati u MO Busoler.