Novosti

28/02/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić primio predstavnike Savjeta mladih Grada Pule

Gradonačelnik Filip Zoričić primio je 28. veljače 2023. godine u pulskoj Komunalnoj palači predsjednika Savjeta mladih Grada Pule Paola Tranija i njegova zamjenika Diega Vitasovića te im još jednom čestitao na izboru.

Na prijemu se razgovaralo o smjernicama u radu i budućim planovima Savjeta mladih Grada Pule kojima je gradonačelnik dao podršku.

„U društvu nedostaje hrabrih ljudi koji žele mijenjati društvo. Budite konkretni, konstruktivno kritični, korektni i stvarajte politike mladih u društvu“, poručio im je gradonačelnik Zoričić.

Savjet mladih Grada Pule planira organizirati razne aktivnosti poput edukacija, predavanja, panel rasprava, tribina, radionica s temama koje su bliske mladima, druženja. Pokušat će se pomoći mladima glede stipendija, subvencija, stanovanja. Želja im je ostvariti suradnje sa savjetima mladih iz drugih gradova u Hrvatskoj i inozemstvu te prikupiti primjere dobre prakse.

Predsjednik Savjet mladih Grada Pule Paolo Trani se zahvalio na prijemu i izrazio želju za daljnjoj suradnjom u kreiranju sadržaja za mlade.