Novosti

06/03/2023

Održan 3. Zimski kup DVD-a Pula

U subotu, 4. ožujka 2023. godine u Vatrogasnom domu Pula održan je 3. Zimski kup DVD-a Pula u brzom spajanju usisnog voda u organizaciji DVD-a i Područna vatrogasne zajednice Pule.

Zamjenik gradonačelnika Grada Pule Bruno Cergnul pozdravio je prisutne u ime Grad Pule i gradonačelnika Filipa Zoričića, posebno nazočne ekipe vatrogasaca.

„Vatrogasna operativa je ponos i perjanica našega grada, a ovakvim natjecanjem dodatno se promiče vatrogasna djelatnost. Vježbanjem i natjecateljskim duhom potiče se zajednički rast, razmjena iskustva i stečenih znanja. Nadamo se da će ovo natjecanje postati tradicionalno i privlačiti sve više ekipa iz Istre i drugih županija“, rekao je zamjenik gradonačelnika Bruno Cergnul te svim vatrogascima zaželio uspjeh u natjecanju i da se dobro osjećaju u Puli.

Po završetku natjecanja, proglasili su se rezultati, podijelile zahvalnice za sudjelovanje, diplome i pehari najuspješnijim ekipama, te se večer nastavila uz druženje svih ekipa koje su došle na natjecanje iz Istarske županije i ostalih krajeva Hrvatske.