Novosti

07/03/2023

Održan tradicionalni koncert “Lijepo je biti žena” u Circolu

U ponedjeljak, 06. ožujka .2023. godine u dvorani Zajednice Talijana Pula - Circolu održan je tradicionalni koncert „Lijepo je biti žena“, kojemu je ovo već 17. izdanje. Organizator tradicionalnog koncerta je Udruga žena grada Pule, uz podršku Istarske županije, Grada Pule i Zajednice Talijana Pula.

Tradicionalnoj manifestaciji odazvao se zamjenik gradonačelnika Grada Pule Bruno Cergnul koji je pozdravio prisutne u ime Grada Pule, zahvalio organizatorima te čestitao predstojeći Međunarodni dan žena.

„U današnje doba Međunarodni dan žena slavi se po cijelome svijetu, no na žalost postoji još mnogo država, mjesta i vrsta društva gdje su žene, građanke drugog reda te je potreba za isticanjem praznika i svega što on predstavlja još uvijek jako velik, a ovaj koncert je prilika da se prisjetimo kako su se žene borile za jednakost i svoja prava“, rekao je zamjenik gradonačelnika Bruno Cergnul.

U bogatom i raznovrsnom dvosatnom programu za dobru atmosferu i pozitivnu energiju pobrinuli su se već provjereni izvođači, kao i nove glazbene snage. Nastupali su Vesna Nežić - Ružić, David Danijel, Ženska klapa „Teranke“, Nataša Dragun, Branka Tomašić - Ramadanski, Andrija Bošnjaković, Karla Levak, Vanessa Jakac, Devin Juraj, Ženski zbor KUD-a „Lino Mariani“ i Plesni studio „Art Dance“. Za razglas je bio zadužen Ferid Hukić, za tehničku podršku Dalen Barlessi, a za uređenje bine pobrinuo se nezaobilazni Cvjetni studio „Florami“.