Novosti

10/03/2023

Učenici pulske Škole za odgoj i obrazovanje postigli iznimne rezultate na Državnom prvenstvu u Poreču

U Poreču se održalo tradicionalno 15. Državno prvenstva za učenike s intelektualnim teškoćama u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, na kojem su učenici pulske Škole za odgoj i obrazovanje postigli iznimne rezultate. Ovogodišnje natjecanje okupilo je preko 60 škola i centara s više od 350 sudionika u tri dana sportskih aktivnosti.

Pulska Škola za odgoj i obrazovanje sudjelovala je na prvenstvu s devet sportašica i sportaša, a Dino Jerman, Matea Ujčić, Leonardo Simonišek, Dorja Čaušević, Patrik Šajfar, David Sandrić, Lara Belušić i Marko Jakačić u pratnji trenera Pavline Miljković i Milovana Lazendić postigli su iznimne rezultate. Učenici su se natjecali u atletici, stolnom tenisu, pikadu i štafetnoj igri.

Sjajni pulski sportaši osvojili su dvije brončane medalje i to u atletici Patrik Šajfar u stolnom tenisu Marko Jakačić, zatim dvije srebrne medalje u atletici Patrik Šajfar te štafetnoj igri ekipa u sastavu Lara Belušić, Patrik Šajfar i David Sandrić, a zlatnu medalju u atletici osvojio je Dino Jerman.