Novosti

10/03/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić na Kazališnom satu u INK

Gradonačelnik Filip Zoričić posjetio je Istarsko narodno kazalište – Gradsko kazalište Pula gdje su ga dočekali ravnateljica Gordana Jeromela Kaić s umjetničkim ravnateljem, dramskim pedagozima, glumcima i ostalim djelatnicima.

Dramski pedagozi Aleksandar Bančić, Marijana Peršić i Andrea Gotovina proveli su gradonačelnika kroz program Kazališni sat koji traje oko 45 minuta, a započinje u foajeu. Predstavili su mu rad Dramskog i Plesnog studija INK koji trenutno broji 190 članova različite životne dobi, od 1. razreda osnovne škole do odraslih osoba, te ga proveli kroz sve dvorane gdje se uvježbavaju programi i održavaju radionice.

Djelatnici INK tom su prigodom predstavili sve aktivnosti koje provode u kazalištu i proveli gradonačelnika kroz samu zgradu.

Ravnateljica Jeromela Kaić najavila je planirane investicije u 2023. u Velikoj dvorani Pietra Ciscuttija, nabrojala što je sve dosad napravljeno te što kazalište još čeka kroz nekoliko faza.

Gradonačelnik je imao prilike na sceni vidjeti i probu za najnoviju produkciju, Levan Beach Hotel, redatelja Jasminka Balenović čije će premijera biti u INK 27. ožujka u 20,00 sati.