Novosti

13/03/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić primio MNK Stanoinvest Futsal Pula

MNK Stanoinvest Futsal Pula pobjednik je Hrvatskog malonogometnog kupa

Nakon što je 20. veljače 2023. godine ekipa Malonogometnog kluba Futsal Stanoinvest Pula u Zagrebu osvojila po prvi puta u povijesti naslov pobjednika Hrvatskog futsal kupa svladavši u finalu šibenske “Funcute” s 5-2, prigodan prijem za sportaše i članove Kluba upriličio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

„Čestitam vam na ovom veličanstvenom uspjehu. Ponosan sam na vas i kao građanin i kao gradonačelnik. Zacrtali ste si jako dobar put kojim idete i moja podrška u tome je neupitna. Napravili ste u vrlo kratkom vremenu pravu sportsku priču i hvala vam na promociji našeg grada“, rekao je gradonačelnik Zoričić zaželjevši mladim nogometašima još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

MNK Stanoinvest Futsal Pula, nakon što je na otvaranju sezone osvojio Superkup u Makarskoj, momčad Nijaza Mulahmetovića u Zagrebu je osvojila i drugi ovosezonski trofej. “Zeleno-žuti” su u finalu slavili protiv šibenskih “Funcuta” svladavši ih s 5-2.

Puležani su do naslova stigli pogocima Bernarda Difonza (19), Igora Osredkara (28, 38), Davida Mataje (27) i Nike Vukrmira (35).

Stanoinvest Futsal Pula klub osnovan 2016. godine. Aktualni je viceprvak države i sudionik ovosezonske Lige prvaka, a sada su došli do drugog trofeja sezone budući da osvojili i Hrvatski superkup.