Novosti

05/04/2023

Devet vrhunskih vinara južne Istre ovog produženog uskršnjeg vikenda na pulskom Forumu

Produženi vikend idealno je vrijeme da posjetite pulski glavni gradski trg – Forum, jer vas ondje očekuje dobra zabava uz odličnu kapljicu

U petak i subotu, 7. i 8. travnja 2023. godine od 18 do 24 sata te u ponedjeljak 10. travnja 2023. godine od 11 do 24 sata moći ćete isprobati najpoznatije i najtraženije sorte (od malvazije, terana, muškata, merlota, cabernet sauvignona do odličnih kupaža) Vina Benazić, Diković winery, Kalavojne, Vina Marčeta, Vina Siljan, Memento Moris Winery, Teraboto, Dobran Vina i Vina Šegota.

Uz vina, naravno, ide i dobra hrana za koju je zadužena Konoba Danijela iz Betige uz domaće kobasice s kapuzom, domaće fuže s gulašom, pršut, sir, salamu od divljači, salatu od hobotnice te, za vaše najmlađe, poseban dječji menu.

Cijelu će priču upotpuniti slastice Nadinih fritula, a vinari će ih, zasigurno, znati savršeno sljubiti s različitim vinima.

Istarske specijalitete uz vrhunska vina tijekom produženog vikenda najbolje će upotpuniti dobra glazba, u petak od 19 sati DJ Keđo, u subotu od 19 sati DJ Alex dok će u ponedjeljak od 20 sati nastupiti Funbox band.

Dođite, zabavite se i zaplešite s nama i ove godine, isprobajte slasne istarske specijalitete i skrivene čari istarskih vina!