Novosti

19/05/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić primio nagrađene učenike Gimnazije Pula

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić je u pulskoj Komunalnoj palači 19. svibnja 203. godine primio nagrađene učenike Gimnazije Pula koji su sudjelovali na Državnim natjecanjima i postigli odlične rezultate.

„Čestitam učenicima i mentorima na postignutim uspjesima. Ponosan sam na vas kao građanin i kao gradonačelnik. Želim vam da nastavite tim putem i da budete dobri i pošteni ljudi. Mijenjajte društvo na bolje. Volite svoje profesore, vjerujte im, oni vas vole i puno se trude za vas. Puno čitajte, to će vam se isplatiti“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Učenici su postigli 1. mjesto u šahu i 2. mjesto u košarci s mentorom prof. Markom Simićem, Jure Cvek osvojio je 1. mjesto iz biologije uz mentoricu Ivanu Burić, prof., Neo Joka osvojio je 1. mjesto iz povijesti s mentoricom Marijom Komparić, prof., Kim Radešić je osvojila 2. mjesto u fizici pod mentorstvom Ivana Popčevića, prof., 2. mjesto iz informatike osvojio je softverski rad Mate Marjanovića pod mentorstvom Eve Grujić, prof. i Chiara Biasiol je osvojila 3. mjesto iz talijanskog jezika s mentoricom Virnom Buršić, prof.

Pedagoginja Ančica Cetina, prof. se u ime učenika i mentora zahvalila gradonačelniku na prijemu i podršci.