Novosti

19/05/2023

Najavljena ICT konferencija „Let'sGrow!“

U Vijećnici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ 19. svibnja 2023. godine najavljeno je drugo izdanje ICT konferencije „Let'sGrow!“ koja se održava u organizaciji ICT Istra u četvrtak, 25. svibnja od 10,00 do 18,00 sati u Hotelu Park Plaza Histria u Puli.

Gradonačelnik Grada Pule Filip Zoričić čestitao je organizatorima na upornosti i drugom izdanju konferencije kojoj je Grad Pula partner.

„Ispred nas je kvalitetan program. Ono što me posebno raduje jest to da imamo učenike na panelu što je odličan pristup. Drago mi je da je i jedan panel posvećen ženama u ICT-ju. Ovom konferencijom šaljete puno dobrih poruka. Mi, kao Grad Pula, želimo biti jedan moderan grad. Razvijamo Pulski inovacijski centar kao dio ITU mehanizma, razdoblja koje nam slijedi. Radujemo se da u tom smjeru idemo“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić zaželivši dobru konferenciju i mnogo dobrih zaključaka.

Uz gradonačelnika Filipa Zoričića prisutnima su se obratili tajnik Udruge ICT Istria Denis Hrelja, Dean Verbanac, predsjednik Udruge ICT Istria, izv. prof. dr. sc. Darko Etinger, dekan Fakulteta informatike u Puli, Boris Miletić, župan Istarske županije i Vanja Marijan iz Arena Hospitality Groupa.

Glavna tema ovogodišnje konferencije je karijera, a predviđena su brojna stručna predavanja, paneli i radionice na kojima će sudjelovati uspješni predavači, inovatori i predstavnici ICT industrije.

U sklopu konferencije, organizirane su i brojne interaktivne radionice, a posjetitelji će na licu mjesta moći stvarati kontakte, saznati informacije od stručnjaka iz prakse, uz još niz korisnih savjeta, primjera dobre prakse i ostalih zanimljivih aktivnosti.

Konferencijom se želi djelovati na karijerne mogućnosti učenika, studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u, tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti potrebna znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru.

Ulaz na konferenciju „Let'sGrow!“ je besplatan za sve posjetitelje.

Suorganizatori konferencije su Istarska županija i Hrvatska gospodarska komora, a partneri su Grada Pula i Arena Hospitality Group.

Program konferencije možete pronaći ovdje.