Novosti

28/06/2023

Okrugli stol povodom završetka projekta „Ne budi u pensiru, s nami si na miru – Pružanje usluge pomoći u kući na području Grada Pule“

U petak, 30. lipnja 2023. godine u 13:00 satiGrad Pula – Pola, nositelj projekta ITU ESF – Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020.“ i Gradsko društvo Crvenog križa Pula kao partner organiziraju Okrugli stol povodom završetka projekta „Ne budi u pensiru, s nami si na miru – Pružanje usluge pomoći u kući na području Grada Pule“ u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Pula, na adresi Trg I. Istarske brigade 15.

Medijima će se obratiti: pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Grada Pule Ivana Sokolov i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pula Jasna Vekić.

Povodom završetka projekta, okruglim stolom želi se naglasiti važnost suradnje u zajednici i jačanje suradnje s ciljem kvalitetnijeg pružanja usluga korisnicima.

Naziv projekta: Ne budi u pensiru, s nami si na miru - Pružanje usluge pomoći u kući na području Grada Pule

Nositelj projekta: Grad Pula-Pola

Vrijednost projekta: 1.915.901,12kuna/254.283,78 EUR. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Trajanje projekta: 30.06.2021. – 30.06.2023.

Partneri: HRVATSKI CRVENI KRIŽ - GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA PULA

Cilj projekta: Projektom ''Ne budi u pensiru, s nami si na miru'' - Pružanje usluge pomoći u kući na području Grada Pule uspostavlja se i razvija nova izvaninstitucijska socijalna usluga pomoći u kući na području Grada Pule.